Bon Appètit!
Resepti
Mozzarella täytteinen kana
Kanan rintafileitä
Ohuita parmakinkku-viipaleita
Mozzarella-juustoa
Pesto-tahnaa tai kastiketta
Ruokaöljyä
Pippuria ja suolaa mausteeksi
Valmistus vaiheittain
- Leikkaa kanan rintafileisiin siistit "taskut" (kuva alempana)
- Pyörittele kevyesti ja tasaisesti mozzarella siivut pesto-öljy seoksessa
- Asettele pesto-mozzarella siivut (n.2-3kpl/file) sievästi kanan sisälle leikkaamaasi "taskuun"
- Ripottele fileen päälle suolaa ja pippuria
- Pyöritä ohut parmakinkku viipale sulkemaan "tasku"
- Tarvittaessa voit sulkea vielä myös hammastikulla. Muista kuitenkin poistaa hammastikku ennen tarjoilua!
- Paista 175 C, n. 15-25min (kunnes kana on kypsä)
Kana-Fileeseen leikattu "tasku"
Mozzarella-siivut siististi "taskussa"
Mozzarella-siivun pyörittelyä pesto-öljyseoksessa
Uuni valmiit mozzarella-täytekanafileet, parmakinkku pyöritettynä ympärille
Valmiina nautittavaksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti