Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. elokuuta 2013

Curry-kasvispaistos

Herkullinen, yksinkertainen ja visuaalisesti kaunis ruoka joka on kaikenlisäksi hyvin helppo ja nopea valmistaa. Hellii takuulla kasvisruokailijoiden, ja miksei muidenkin syöjiem makuhermoja!
Bon Appètit!

Resepti
25:lle

Curry-kasvispaistos
0,125kg  ruokaöljyä
2,5kg  pakaste vihannesseosta (porkkana, parsakaal, maissi jne)
0,315 sipulia
1,25kg  vesi
0,02-0,03kg  kasvisliemijauhe
Ripaus kuminaa
2-4kpl  laakerinlehteä
Ripaus rosmariinia
0,01kg  curryä
Ripaus basilikaa
Ripaus suolaa
0,625kg  tomaatti papuja (säilyke, valmiita!)

Valmistus vaiheittain
- Kuori ja kuutioi sipuli
- Lisää öljy korkealaitaiseen haudutuspaistinpannuun
- Kun öljy on kuumentunut, lisää pakastekasvikset ja sipuli
- Freesaa kevyesti
- Lisää curry (curry on rasvaliukoinen mauste, lisättävä siis varhaisessa vaiheessa!)
- Kiehauta
- Lisää neste ja kumina
- Anna kiehua hetki
- Lisää loput mausteet
- Lisää pavut
- Anna kiehua kunnes paistos hivenen keittyy kokoon
- Tarjoile

HUOM! Jos käytät raakoja papuja, ne tulee huuhtoa ja liottaa 8-10h sekä keittää erikseen ennen paistokseen lisäämistä

Jäiset pakaste kasvikset lisättynä pannulle

Neste lisättynä mausteineen

Pavut lisätty ja paistos on valmis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti