Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kasviskiusaus

Helppo, vaivaton laatikkoruoka jonka tekemisen ohessa jää aikaa muullekkin. Yksinkertaisuus on kaunista, ja tässä tapauksessa maukasta. Lyhykäisyydessään kaikki aineet voideltuun vuokaan ja Bon Appètit!

Resepti

Kasviskiusaus
20:lle

3,5kg  perunaa
0,35kg sipulia
0,015kg  valkosipulia
0,6kg  juuressuikaleita
0,1kg  soijarouhetta
1,9kg  ruokakermaa
2rkl  yrttimausteseosta
1rkl  suolaa
2rkl  paprika-maustetta
1rkl  pippuria
2rkl  kirveliä


Valmistus vaiheittain
- Hienonna ja kuutioi molemmat sipulit pieniksi
- Kuori ja suikaloi perunat
- Turvota soijarouhe vedessä
- Freesaa öljyssä juuressuikaleet ja molemmat sipulit pannulla, mausta paprikalla, suolalla ja kirvelillä
- Laita vuokiin kerroksittain perunaa-juuressuikaleita-soijarouhetta-suolaa-pippuria ja viimeiseksi päälle perunaa
- Kaada lopuksi ruokakerma vuokaan
- Paista uunissa 160 astetta, n. 1 tunti

Perunasuikaleet

Juuressuikaleet

Soijarouhe turpoamassa

Valmiiksi voidellut vuoat

Juuressuikaleiden freesaamista

Turvonnut soijarouhe

Perunat alla, päällä juuressuikaleet ja mausteet..

..vielä soijarouhekkin joukkoon..

..sekä ruokakerma.

Uunissa paistamisen jälkeen valmista nautittavaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti