Resepti
Chili'Con Carne
25:lle
1,75kg Jauheliha
0,38kg Sipuli
1,25kg Tomaattimurska
1,75kg Vesi
0,035kg Lihaliemijauhe
0,12kg Chilikastike
0,9kg Papuja tomaattikastikkeessa
0,003kg Oregano
0,003kg Suola
Jauhelihamauste sekoitetaan ruskistettuun jauhelihaan
0,075kg Maissitärkkelys
(Tabasco, HP-kastike; halutessaan voi lisätä)
Valmistus vaiheittain
- Ruskista jauheliha paistinpannulla ja mausta jauhelihamausteella
- Freesaa kattilassa sipulit kevyesti öljyssä
- Lisää vesi
- Lisää tomaattimurska ja chilikastike
- Anna kiehahtaa
- Sekoita maissitärkkelys kylmään veteen tasaiseksi tahnaksi
- Lisää lihaliemijauhe ja mausteet
- Lisää veteen sekoitettu maissitärkelys ohuena nauhana kokoajan samalla sekoittaen
- Anna saostua
- Lisää jauheliha ja pavut, kuumenna
Freesaa sipulit öljyssä
Lisää vesi
Lisää tomaattimurska ja chilikastike
Tee maissitärkkelyksestä tasainen tahna sekoittamalla siihen kylmää vettä
Lisää lihaliemijauhe ja mausteet
Lisää maissitärkkelys tahna ohuena nauhana samalla sekoittaen
Anna saostua
Lisää ruskistettu jauheliha
Lisää pavut
Tarjoile keitetyn riisin kera
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti