Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Tomaattikastike

Tomaattikastike vaatii pitkän haudutusajan, noin tunnin mutta lopputulos on odottamisen arvoinen. Bon Appètit!

Resepti

Tomaattikastike
Öljyä
0,15kg sipulia
2-3 valkosipulin kynttä
1 litra tomaattimurskaa
1 rkl sokeria
Mausteiksi suola, pippuri, oregano


Valmistus vaiheittain
- Freesaa sipulit kevyesti öljyssä
- Lisää tomaattimurska
- Lisää sokeri (vähentää tomaatin kitkeryyttä)
- Anna hautua n. 1h miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen
- Mausta makusi mukaan (pippuri, suola, oregano)
- Soseuta
- Kiehauta ja tarkasta maku

Sipulin ja valkosipulin freesaamista öljyssä

Tomaattikastikeen rakenne ennen soseuttamista

Valmis tomaattikastike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti