Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Munakokkeli

Resepti

Munakokkeli

2 osaa kananmunia
1 osa kermaa
Mausteeksi valkopippuria ja suolaa.
Myös tuoreita yrttejä voi pilkkoa joukkoon makua/väriä antamaan!

Yhdelle hengelle riittää n. 2kpl  kananmunia!


Valmistus vaiheittain
- Riko kananmunien rakenne, sekoita mausteet (yrtit) ja kerma tasaiseksi, mutta älä vaahdota!
- Kuumenna vesihauteessa kokoajan samalla kevyesti vatkaten
- Kokkeli on valmis kun rakenne on rakeistunut

Kananmunat, kerma ja mausteet sekoitettuna.

Kuumenna vesihauteessa.

Kokkeli on valmis kun rakenne oon hieman "rakeinen".

Munakokkeli on mukava lisuke esim. graavilohelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti