Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. joulukuuta 2013

Paahdetut uunijuurekset

Mukava, helppo ja terveellinen lisäke esim. kalalle ja lihalle.
Tähän voit myös käyttää juuri niin paljon juureksia kuin haluat syödä, ja juuri niitä kasviksia/juureksia mitä haluat syödä. Bon Appètit!

Resepti

Paahdetut uunijuurekset

Palsternakkaa
Porkkanaa
Lanttua 
jne.. oman maun mukaan

Mausteiksi suola, pippuri, pikkuisen voita sekä hunajaa/siirappia


Valmistus vaiheittain
- Esikäsittele ja kuutioi/paloittele juurekset ja kasvikset
- Laita juurekset voideltuun vuokaan
- Lisää päälle muutamia pieniä voinokareita, mausteet sekä hunaja tai siirappi
- Sekoita ja pöyhi juureksia ja kasviksia vähän jotta mausteet yms. tasoittuvat
- Laita uuniin paahtumaan 175 asteeseen n. 40 minuutin ajaksi

Esikäsittele ja paloittele kasvikset/juurekset

Lisää mausteet, hunaja/siirappi ja voi. Anna paahtua uunissa kypsiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti